Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt som er to år yngre enn meg 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år som liker en gutt som 2 år yngre enn meg, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få hans oppmerksomhet. Han er kjempe snill og ganske kjekk, men han har veldig mange pene jenter i klassen sin så jeg har litt av en konkurranse, han gjør meg så glad hver gang jeg ser han men hvordan skal jeg si det til han men hva om han ikke føler det samme tilbake å det blir en ganske rar stemning mellom oss. Å hvordan kan jeg vite om han liker meg eller ikke?

SVAR

Besvart 11.11.2014 02:27:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle