Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt som er to år yngre enn meg 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 15 år som liker en gutt som 2 år yngre enn meg, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få hans oppmerksomhet. Han er kjempe snill og ganske kjekk, men han har veldig mange pene jenter i klassen sin så jeg har litt av en konkurranse, han gjør meg så glad hver gang jeg ser han men hvordan skal jeg si det til han men hva om han ikke føler det samme tilbake å det blir en ganske rar stemning mellom oss. Å hvordan kan jeg vite om han liker meg eller ikke?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 

Jeg synes du skal være deg selv og prøve å finne på noe med med han :-) Kanskje kan dere øve til en prøve eller gjøre lekser sammen? Eller finne på noe sammen med felles venner. Kanskje når dere er blitt litt bedre kjent, så kan du si til han at du liker han og se hva som skjer :-)

Mange angrer på at de aldri turte å gå bort til jenta eller gutten de var forelska i. Det er ikke så skummelt som man tror. Kanskje får du avslag. Men hva så? Da kan du vite at du var tøff nok til å følge hjertet ditt, og gjøre et ærlig forsøk!

Tenk om du får et smil og et ja tilbake? Det vil du kanskje aldri få vite hvis du ikke tar første steget...

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse