Hopp til hovedinnholdet

Jente (13) forelsket i en jente i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13 år :) Jeg er bifil, og er forelsket i ei jente i klassen. Vi har kjent hverandre i ca. 2-3 måneder nå, og hun vet ikke at jeg liker henne. Og så er problemet at jeg blir alltid flau når hun er i nærheten. Vi snakker ikke på skolen så mye heller :/ Så, jeg lurte på hva jeg kan gjøre for at jeg ikke blir så flau når hun er i nærheten? Får alltid heart attack, og jeg vil snakke mer med henne på skolen ^^ Hilsen jente 13 år!

SVAR

Besvart 26.11.2014 20:49:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle