Hopp til hovedinnholdet

Jeg har likt den gutten på trinnet mitt i flere måneder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp begynt i ungdomskolen, og jeg har likt denne gutten i trinnet mitt i flere måneder. Jeg har valgfag med han i to timer, men jeg får ikke noe ut av det. Han er liksom alltid med guttene, og jeg tør ikke å snakke med han heller. jeg skjenner ingen på valgfaget, så jeg sitter ofte alene. Og da snakker jeg ikke mye, og er mer forsiktig. Jeg tenker ofte på han noe som jeg ikke liker, jeg har på en måte ikke lyst til å kaste bort tiden min på å tenke på han. så jeg har prøvd flere ganger på å slutte å tenke på han, for jeg vil faktisk ikke bli forelsket i han. Fordi jeg vet på en måte at jeg aldri kommer til å få han. Men det er vanskelig å glemme han fordi jeg ser han var dag, i gangen eller i friminuttene. Så det jeg lurer på er hvordan kan jeg få kontakt med han eller på en måte slutte å like han. hilsen meg! :)

SVAR

Besvart 27.11.2014 22:58:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle