Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ei jente, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg liker en jente veldig mye, men hun virker så populær og så vidt jeg vet har hun ikke en kjæreste. Jeg har snakker med hun og det føles som om vi er venner så jeg blir ikke flau eller noe sånt. Men jeg vet ikke om hun vil være mer enn det liksom (kjærester). Så jeg er meg selv og oppfører meg litt rar (som vanlig) og hun begynner og le. Vi har bare vært sammen med venner liksom ikke privat eller på tomannshånd. Synes dere bare jeg burde spørre eller vente og se om det skjer noe mer

SVAR

Besvart 02.12.2014 19:15:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle