Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som har kjæreste..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei

Jeg har et lite problem. Jeg er utrolig forelsket i en gutt! Men dette er ikke hele problemet...

Jeg er selv 16 år og jeg møtte denne gutten (nå 19 år) i fjor sommer i Lofoten (jeg bor selv i Oslo) og vi var sammen nesten hver dag. Jeg ble utrolig betatt av han, men vi gjorde ikke noe siden han hadde dame (som var på ferie i Oslo akkurat da, men jeg kjenner henne og det var vie henne vi møttes). Hun ble utrolig sjalu da hun hørte at vi hadde vært mye sammen, og det har skapt mye problemer for forholdet dems (hun gjør det slutt med han veldig ofte, for alle mulige små bagateller! Men de blir alltid sammen igjen).

Jeg tenkte på han utrolig ofte, og jeg kunne ikke fatte at jeg hadde møt en gutt med både perfekt utseende og personlighet. Første gang jeg så han ble jeg lamslått, og etterhvert som jeg ble kjent med han skjønnte jeg at jeg må ha møtt en gut som var det nærmeste man kunne komme perfekt. Aldri i verden om han ville bli betatt av meg...trodde jeg.

Hvertfall, i år igjen dro jeg oppover til Lofoten (hvor jeg befinner meg nå) og såklart møte jeg han når jeg kom. Også i år var dama hans på ferie. Vi var mye sammen, og en kveld endte vi opp kyssende på sofaen. Han fingret meg også. Jeg er faktisk usikker på om de var sammen da dette skjedde, som sakt; et ganske turbulent forhold. Han fortalte meg da at han i fjor sommer hadde blitt betatt av meg og pratet om meg hele tiden, og at det var en av grunnene til at dama hans ble så sinnsykt sjalu. Må bare legge ved at hun ikke gir ham NOE privatliv. Hun sjekker mobilen, mailen, meldinger på nettby.no etc. Og om det er et nr på mobilen hun ikke kjenner igjen, sjekker hun det på opplysningen. Er ikke dette litt unormalt..?

Jeg ble bare mer og mer betatt av han, og vi kysser jo hver gang vi møtes. Han har fortalt meg at han tenker på meg hele tiden, og han syns det er skummelt med tanke på at vi bare har sett hverandre i en uke. han sier at han drømemr om meg hver natt, og at det eneste han tenker på er hva jeg gjør, om jeg har det bra, osv. Jeg har vært endel sammen med bestevennen hans også, og nesten hver dag ringer han bestevennen sin og spør om alt vi har gjort. Ganske søtt :) Han sier at jeg nærmest har tatt over livet hans.

Etter en uke kom dama hans hjem, men vi har fortsatt å møtes noen ganger i smug. Når hun er hjemme forlanger hun at de skal være sammen HELE tiden. Dette har gjort at han begynner å miste mer og mer kontakt med vennene sine, og hun med hennes. Men han tenker på meg og jeg på han hele tiden! Dette er ikke enkelt for noen av oss.. Han og dama hans skal sammen med familien hans til syden etter sommerferien, og han sier at det er en av grunnene til at han ikke kan gjøre det slutt nå. Det at vi møtes er jo også ganske dumt med tanke på at han har dame, og han vil jo ikke såre henne! Men han har problemer med å oppføre seg vanlig rundt henne, hun spør hvorfor han ikke kysser henne, hvorfor han ikke blir glad når hun kommer, hvorfor han ikke sier at han elsker henne, etc, og hun har spurt flere ganger om han har vært utro...

I April kommer han til Oslo da han skal i HMK Garde. Der slutter tjenesten kl 16.00, og han har to til tre frihelger i mnd. Han har sakt at han vil treffe meg da, og at han ikke vil ha et forhold med den nåværende dama hans når han skal i garden, for han vil ikke at hun skal vente på han i ett år.

Jeg sitter da til slutt igjen som et levende spørsmålstegn og lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre. jeg er så utrolig gla i han, det hele virker ikke engang virkelig! Etter å ha drømt om han i ett år er det jo som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har selvfølgelig dårlig samvittighet ovenfor dama hans, men følelsene er ikke alltid like lette å kontrollere.

Hva mener dere om saken? Jeg vet ihvertfall ikke hva jeg burde gjøre...

Mvh Oslojente :)
(beklager at teksten ble så lang, men det var mye å fortelle)

SVAR

Besvart 04.08.2008 15:53:08
account_circle