Hopp til hovedinnholdet

Liker jeg han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har snakket med en gutt i snart 3 måneder. Vi begynte på samme videregående skole, jeg går elektro og han gikk Tip. Vi ble fort kjent siden vi hadde gym ilag. han har sluttet på skolen som jeg går på og startet på en ny en, men har droppet ut.. Han er en herlig gutt og jeg trur jeg liker han, jeg får eneveldig følelse i meg når jeg snakker med han. Vi snakker hver dag ilag, og han har delt sine følelser med meg.. Men jeg er ikke helt sikker på hva jeg føler for han. Jeg har heller ikke hatt en kjæreste før, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har kysset med han et par ganger.. Men jeg vet liksom ikke hvordan jeg skal kline og jeg er litt skeptisk til sex.. Han lurte på om vi var på god vei til å bli ilag etter at vi hadde kyssa.. Og jeg sa at jeg ikke ville gå for fort fram, og det respekterte han.. Vær så snill og hjelp en desperat 16 Års jente!!

SVAR

Besvart 08.12.2014 21:11:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle