Hopp til hovedinnholdet

Langdistanse forhold over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er da jente på 15 år og jeg lurer på om "longdestance relationship" kan virke med meg og en gutt jeg liker. Jeg vet at han liker meg veldig godt tilbake men problemet mitt er at vi bor så langt fra hverandre. Vi ble kjent gjennom et nettside som heter omegle ei måne siden og fra der snakker vi hver dag. Vi føler oss trygge når vi snakker. Han vil ikke se meg naken.Alt går som det skal. Vi flørta litt, ler, snakker, smiler. Men vi har ikke blitt enige om at vi vil bli sammen enda. Jeg har forskellige følelser om det, men jeg håper at en dag blir vi endelig sammen. Han er så søt, min drømmegutt. Jeg glemte å si at han er også 15 år. Så her kommer spørsmålet. Hva er kalles denne fasen vi er i nå? En måne, er det for kort tid? Kan vi få det til å virke? Kan jeg eller han gjøre noe mer? Hvordan kan vi møte siden vi bor over 700 km fra hverandre? En ting til. Han vil ikke at familien hans skal vite om meg. Hva kan være grunnen til det? Svar fort!

SVAR

Besvart 11.12.2014 09:13:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle