Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg opprettholde et avstandsforhold over internett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er ei jente på 17,5 år som har et distanse forhold. Jeg og han ble kjent fra oktober rundt før bursdagen hans. etter et par dager senere så fortalte han meg at han hadde følelser for meg. først så ville jeg bare være venn med ham, men så sa han at vi kunne vise bilder til hverandre. Jeg sa til ham at jeg ikke fikk lov, men så presset jeg meg selv til å gjøre det allikevel. da vi gjorde det så falt vi for hverandre ved første blikk. jeg digget øynene hans og personligheten hans. han digger hele meg; utseende, personlighet, smil, latter, ALT! Vi ringer til hverandre og spiller online spill. problemet er at jeg ikke tør å si det til foreldrene mine fordi jeg ikke stoler på dem. Han har også familieproblemer Vi har heller ikke hatt videochat, men vi begge hadde så lyst til det, men jeg får ikke lov å ha skype og han har ikke egen pc og han har ikke webcam til datamaskinen hjemme hos han Pliss hjelp meg!! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.12.2014 03:26:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle