Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble dumpet av bestevennen min og kjæresten for en mnd siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble dumpet av min bestevenn og kjæreste for 1 mnd siden ca, noe som knuste meg fullstendig. Vet ikke hva jeg skal gjøre siden han fortsatt ser på meg som en bestevenn noe som jeg å gjør og vil. vil ikke miste han vertfall. Han har rotet med flere jenter etter bruddet, noe som er vondt men som jeg bare må leve med. Etter bruddet har han har vært hos meg 3 ganger i etterkant og alle gangene har det endt opp med at vi har hatt sex. På en måte så er det greit, men samtidig så sitter jeg litt igjen med den følelsen at det for han kunne vært hvem som helst når det for meg er bare han. Når vi har møttes i etterkant så har det vært som om alt var som før; vi tuller og koser og har det kjempe bra. Han sier til å med at han skal kjøpe julegave. Jeg er redd for at jeg alltid kommer til å tenke at han kommer til å komme tilbake til meg, noe jeg vil, men han har sagt at det ikke kommer til å skje siden han ikke har følelser.Jeg har ingen anelse om hva som skjer eller hva jeg skal gjøre? Hjelp?

SVAR

Besvart 07.12.2014 23:39:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle