Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal møte en gutt for første gang, men hva skal vi snakke om?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Heii!:) jeg har chattet med en gutt, men vi har ikke møttes.. Vi tenkte å møtes neste helg, men jeg aner ikke hva vi skal gjøre eller snakke om! Vi har snakketmye sammen på chatt, så jeg vet ganske mye om han, så jeg kan liksom ikke snakke om hva han liker osv, for det vet jeg! Å hva skal vi gjøre? Noe som ikke blir kleint? Aner virkelig ikke hva vi kan gjøre, trenger virkelig råd om hva vi kan gjøre, så vi slipper pinlig stillhet:) tusen takk!<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet!

Så spennende at dere endelig skal møtes. Jeg skjønner at du er redd for pinlige stillheter og at samtalen skal stoppe helt opp. Jeg anbefaler da å velge en aktivitet som gjør at dere ikke er nødt til å snakke sammen hele tiden. Hva med å gå på teater, kino, se en film sammen hjemme hos en av dere, dra på konsert, gå på kunstutstilling eller noe helt annet? Da kan dere sikkert komme dere litt unna stillheter.

Jeg vil også foreslå at du lager deg en slags plan over ting dere kan snakke om. Kanskje er det ting du lurer på som du ikke vet om ham, ting dere ikke har snakket så mye om, eller ting du har lyst til å fortelle om deg selv?

Nå vet ikke jeg hvor mye du faktisk vet om han du skal møte, men pass på at du er helt sikker på at han er den han utgir seg for å være. Det finnes enkelte på nettet som har uærlige hensikter. Det gjelder selvsagt svært få, men siden dette er første gang dere møtes kan det kanskje være en idè og møtes det på et offentlig sted? Dette er ikke noe du bør la deg skremme av, men av og til kan man jo bli skuffet når man møter et menneske man har veldig høye forventninger til for første gang.

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse