Hopp til hovedinnholdet

Har et ganske stort problem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har et ganske stort problem.. Har vært sammen med en gutt i ett år nå, og er usikker på om jeg liker ham. Har vurdert å slå opp flere ganger, men har aldri egentlig gjort det, da jeg ofte kommer fram til at jeg er forelsket i ham. I tillegg har vi akkurat fått en vikarlærer, som er i tidlig i 20- årene. Jeg og venninna mi la ham til på snapchat, og jeg begynte å snakke med ham. Etter hvert begynte jeg å få følelser for ham, og nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre! Vil IKKE fortelle dette til kjæresten min, han kjenner læreren min, men vil heller ikke gjøre det slutt med ham pga. dette. Vil heller ikke si noe til læreren min.. Dere skjønner vel hvorfor:) Hva bør jeg gjøre? Stenge alt inne i meg og håpe det går over?

SVAR

Besvart 10.12.2014 23:59:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle