Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :-) Jeg er en jenta på 13 år. Jeg har startet i åttende klasse nå og har gått på ungdomsskolen i et halvt år nå. Problemet mitt er at jeg er forelsket i en som nesten ikke kjenner meg. Han går i parallell klassen min. Men vi har snakket litt etter valgfag timene noen ganger, også ba han meg med på en pardans på skoleballet for ikke så lenge siden. Etter det har jeg blitt så utrolig forelsket i han. Jeg har kontaktet han på et chatteprogram som heter kik og jeg spurte om han visste hvem jeg var men det gjorde han ikke, så jeg sa jeg var henne han hadde dansa med på ballet og han sa bare Å. Etter det sa han at jeg var flink til å danse. Jeg vil veldig at han skal like meg men jeg er litt sjenert når det gjelder sånn ting. Det er en jente som går i klassen hans som jeg spurte om kunne hjelpe meg, men da sa hun at hun likte han hun også, og nå er jeg litt redd for at han skal like henne fordi de får mer kontakt dersom de går i samme klasse, og hun er også kjempe pen. Tips?:-)

SVAR

Besvart 18.12.2014 22:10:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle