Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble sammen med en gutt over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ble for noen uker siden sammen med en gutt over nettet. Han er 2 år eldre enn meg og bor 3 timer med bil unna. Jeg har møtt han en gang til og vi skal møtes igjen i juleferien. Jeg hadde et annet distanse-forhold for noen måneder siden, noe som ikke endte bra. Jeg begymret meg og var sjalu hele tiden på de han gikk på skole med og kjente irl. Men nå vil jeg starte på nytt med en annen som jeg virkelig trives med. Det er 2 ting jeg lurer på. 1 - Hvordan skal jeg egentlig få en sånt forhold til å fungere godt? Jeg snakker mye med ham og har grei kontakt osv. så lurer på om det er noe mer jeg kan gjøre. 2 - Han er ganske "pervers" i humoren, og det synes jeg er helt greit og sånt, men liker det ikke når det blir for mye. Jeg lurer på om jeg kan få han til å slutte med å snakke sånn mye, men samtidig ikke såre følelsene hans (han er ganske usikker på seg selv og har vært borti selvmordstanker før). Jeg er virkelig glad i ham og vil virkelig at dette skal funke, så vet liksom ikke.

SVAR

Besvart 23.12.2014 16:06:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle