Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er forelsket i en gutt i klassen min,og noen ganger når jeg ser lenger på han en normalt,tar han hintet og oppholder seg i nærheten.De andre jentene snakker mer med han enn jeg(overser ham når han snakker med dem) og syns han er så søt.Jeg syns han er kjekk.Når det var volleyballturnering og det var jentenes tur til å spille så måtte 3 av oss stå på siden.Jeg stod på den andre.Uten at jeg la merke til det stod han jeg liker ved siden av meg.Jeg trodde at han skulle spille på laget vårt,og jeg skjønte ikke før etterpå at han prøvde å få kontakt.Før så så han meg dypt inn i øya når han snakket med meg.Smilte det varmeste smilet...hvor ble det av?Jeg og moren min må flytte til fylket som ligger ved siden av(familen vår bor der)Hun tjener veldig dårlig ettersom hun er ringevikar.Men det finnes jo mer fisk i havet,så det er vel ingen big deal at jeg flytter?Jeg ønsket han bare viste hva jeg følte,men på den andre siden er det vel forseint nå? Og hvis ikke, hva skal jeg gjøre? :'(

SVAR

Besvart 19.01.2015 22:13:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle