Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor liker ikke klassen meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 13 år. Jeg går i 8.klasse. Mitt spørsmål er "Hvorfor liker ikke klassen meg"? For vi er sånn 8 jenter i klassen og 16 gutter og alle guttene liker de "kule jentene". Jeg har to bestevenner som jeg er glad. Vi er 3 jenter som er ukule og 5 jenter som tror de er dritkule og jeg er gått lei av det. Jeg er gått lei av at alle guttene flørter med dem og gutten jeg liker har nettopp blitt sammen med en av de kule. Jeg skulle bare ønske jeg kunne få litt oppmerksomhet. Lærerne på trinnet har snakket flere ganger med klassen min om akkurat dette med å være kul men av en eller annen grunn så vil de ikke høre. Jeg har snakket med helsesøster og læreren min flere ganger om dette men ingenting ser ut til å funke. Jeg og vennene mine har det samme problemet og det er derfor vi er så gode venner. I tilleg til alt dette er jeg ensom men det er noe annet. Jeg skulle ønske at klassen min ville gi meg litt oppmerksomhet. Hva må jeg gjøre for å få oppmerksomhet?vær så snill, hjel

SVAR

Besvart 26.01.2015 17:22:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle