Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har vært utro

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en frustrert 16 år gammel jente. For noen uker tilbake tok jeg typen min i å ha sex med en annen jente. Og ikke en hvilken som helst jente, det var bestevenninnen min... Siden da har jeg bare latt som om jeg ikke vet noe, men det har vært skikkelig kleeeein stemning... Inni meg gråter jeg, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Typen spørr meg ofte om noe er galt, fordi han merker at jeg er lei meg. Jeg vil ikke krangle med han fordi han er dritkjekk og vil derfor ikke miste han, han er flink til å forføre meg. Men jeg er redd for at han vil forlate meg for bestevenninnen min.. Hun han hadde sex med. Hun er mye tynnere og penere enn meg så i det siste har jeg begynt å spise mindre og får dårlig samvittighet om jeg spiser noe usunt. Burde jeg bare slå opp med kjæresten min? Jeg vil ikke, men det kan ikke fortsette sånn...

SVAR

Besvart 25.01.2015 20:59:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle