Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir tiltrukket av eldre menn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg blir så lett tiltrukket til eldre menn. Det er noe jeg ikke har sagt til noen, føler at det er ganske privat. Jeg vil gjerne ha et forhold med en eldre mann og det skremmer meg litt. Vet jo at en jente på 15 år har andre forventninger i et forhold enn menn i 20-40 års alderen, og vi er sikkert på helt forskjellige stadier i livet. Hadde jeg hatt et forhold med en mye eldre mann, hadde han nok forventet sex og jeg vet ikke om jeg er klar til det. I tillegg så hadde vel det blitt problematisk med familie og venner, hadde fristet å holde forholdet skjult. Til tross for alt dette så blir jeg så fort betatt av disse kjekke, eldre mennene og jeg lurer så mye på hvorfor?(vet det er vanskelig å si når dere ikke kjenner meg, men kanskje noen forslag) Når jeg ser på filmer,serier og sangere legger jeg merke til de eldre mannlige hovedrollene, og ofte fantaserer jeg om de sammen med meg etterpå. Jeg føler meg så kvalm, ekkel og forvirra, og jeg er redd jeg gjør noe jeg angrer på senere!

SVAR

Besvart 08.02.2015 11:11:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle