Hopp til hovedinnholdet

For ikke så lenge siden møtte jeg en jente over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For ikke så lenge siden møtte jeg ei jente på nettet og vi ble gode venner, men etter en liten stund ble jeg forelsket i henne. det viste seg etter vært at hun hadde fått seg en kjæreste som også knuste meg. jeg ble borte en stund og så tok kontakten igjen. vi flørtet og sendte noen fine meldinger, kyssesmiley, hjerter og mer. hun og typen fikk vist noen store problemer etterpå og hun begynte å chatte med meg, og med mer intense meldinger seksuelt, men ikke over streken. plutselig så stoppet hun med det og jeg så bilder av hun og typen hennes igjen sammen. det er her jeg blir usikker på hva jeg skal tro, hva jeg skal si eller tenke. er hun i en dobbelforelskelse med meg og han, bruker meg, eller lever i en romantisk fantasi med meg. jeg blir veldig frustrert over dette og ønsker svar så fort som mulig, jeg blir mentalt utslitt av dette her egentlig. Hilsen frustrert gutt på 16.

SVAR

Besvart 05.02.2015 18:22:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle