Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt i klassen 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg liker en gutt i klassen! Jeg har likt han siden 3.klasse! Men jeg ble først "forelska" i han i 6.klasse! Han visste før at jeg likte ham, men da bare drev jeg og tulla med det. Han sier han er forelska i en annen jente som skal begynne på skolen vår neste skoleår. En gang så sa jeg liksom "liker ikke du ----- da??" Og han bare "jo...nei". Etter det så bare gikk han og snakka med kameratene sine. Jeg liker han veldig godt, men liker han meg? Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare spørre han, og se hva som skjer? Mvh. Nervøs jente

SVAR

Besvart 02.02.2015 23:02:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle