Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14, han er 21

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år, blir 15 i år. I september, 2014 så møtte jeg en gutt over nettet, en søndag. Mandagen etter møtte jeg han på ekte, fordi han bodde 10 min unna. Etter ca. en måned ble vi sammen, og han er min første. Noe som er litt feil, er at han er 21, og vi har hatt sex, flere ganger. Men jeg føler at jeg kan stole på han, og han er den første som har fått meg til å føle meg verdt noe. Ca. 2 måneder etter, så ville jeg ta en pause. På den uken, (klarte ikke mer), så prøvde han seg på ei venninne, men det ble ikke noe av. Videre har det plaget meg, så mye. Og det er i hverdagen min. Men jeg har på en måte latt det gå, og har fortsatt følelser for han. Nå har han startet et kurs, rundt 30 mil unna, så jeg ser han bare i helgene. Han var her i helgen, og da nevnte han at det ikke var det samme å kysse meg lenger, og det plager meg veldig. Jeg er så redd for å miste han.. Hva kan jeg gjøre for å få forholdet til å funke bedre? Jeg trenger det virkelig.. Takk.

SVAR

Besvart 10.02.2015 11:33:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle