Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte å legge merke til en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ein stund siden begynte eg å legge merke til ein gutt. Han er to år eldre enn meg og det begynte med at jeg la merke til at han smilet akkurat MEG når han gikk forbi. Jeg googlet han og fant facebooken og flere profiler på sosiale medier + bilder og fant ut at vi faktisk har kjempe mye til felles! Det eneste er at jeg ikke tørr å ta det første steget, han er jo tre år eldre enn meg og jeg er litt redd for at han vil syntes jeg er en teit førsteklassing og at det vil spre seg rykter på skolen om at jeg liker han. Jeg har lest gjennom alle artiklene på ung.no, men finner ikke så mye hjelp. Jeg vil gjerne ha en unnskyldning til å snakke med han først, skjønner du. Det vil nok få meg til å tørre. Men hva kan det være? Jeg vil helst ha en unnskyldning som virker så naturlig som mulig. Å bare gå opp og si hei er ganske uaktuelt. Jeg ønsker bare så sterkt å bli kjent med han, han virker som en så herlig gutt, også smilte han faktisk også til meg, tror du det betyr noe?:)

SVAR

Besvart 09.02.2015 15:39:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle