Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sliter med sinne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... For dama mi sliter med utbrudd, også hver gang senere så sier hun: Beklager, var ikke meningen å bli så sint. for eksempel når vi spiller tetris så går det hode for hun.. prøver be henne seg litt, så får jeg svar: hold kjeft, tenger ikke meg. "Skal ikke også be meg dra til psykolog". har dere noen til å hun ned, dette både over skype og da vi er sammen hos hun eller hjemme til meg.

SVAR

Besvart 15.02.2015 20:50:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle