Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lenge likt/holdt på med en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge likt/holdt på med en gutt. Han er ekstremt støttende og herlig og jeg vet at han bryr seg om meg. Greia er at jeg tror det ikke bare er meg han har. Han var utro mot kjæresten sin, og han er veldig flørtende mot andre selv om vi holder på. Jeg vet at han er forelsket i meg, men det virker som om han synes det er kjedelig å forholde seg til en person. Nå har også eksen han var utro mot lurt på om de kan prøve på nytt, og da "glemmer" han å fortelle henne om meg, men jeg vet om henne. Altså, han er den perfekte gutt mot meg når vi er alene, men alle disse "sidechicksene" hans gjør meg veldig usikker. Jeg vet han ikke har følelser for dem, og han vet det plager meg og at det er dårlig gjort ovenfor dem, allikevel gjør han det. Jeg tror han har skjønt at uansett hva han gjør, har han meg.Jeg sliter veldig psykisk og han har hjulpet meg masse med det,jeg vet ikke om jeg klarer å miste han,men vet heller ikke om jeg orker å være en av flere. Hva er riktig av meg å gjøre da?

SVAR

Besvart 23.02.2015 00:28:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle