Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på signalene han sender. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på14 år som trenger litt hjelp til å tolke signaler fra en gutt jeg liker. En som går i paralell klassen min sier at han ikke vil snakke me meg eller ha noe med meg å gjøre. Det som er rart er at han ikke vil bli kjent med meg, jeg har ikke gjort noe mot han. og han kom fra en aen skole. Men av og til så stirrer han på meg når jeg ser han å vi har blikkontakt i ca. 3sek. Og han pleier å ta telefonen til eksen min å sende snapper til meg via den. Liker han meg ? Hva skal jeg gjøre, han vil ikke snakke med meg. Men en skjelden gang så sender han en snap til meg å spør om jeg liker en gutt. Det er veldi frustrerende! Vær så snill å hjelp meg

SVAR

Besvart 23.02.2015 11:41:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle