Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er SYK forelska i en gutt som går i klassen min han er så søt og vakker,, han begynner alltid en diskusjon eller en krangel bare MELLOM OSS TO han kaller meg kinderegg, og jeg kallerhan brunnette, han er ganske søt, en jente som får i klassen min sa at det er ut som vi har et forhold fordi jeg og han krangel så mye , men liker han meg , han maler meg deglig og sånnering , han sier at vi to er bestevenner og han stirrer ofte på meg , tror jeg da jeg bruker briller så noen ganger er jeg uen briller da ser jeg ikke helt om han ser direkte på meg, han sier også kom og sett deg ved Aina meg , han tulle slår meg , han roper på meg , han kaller meg feiring men bare på tull, jeg LIKER han veldig veldig men tør ikke å spørre han, gått på skole med han i 4 år

SVAR

Besvart 08.03.2015 20:11:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle