Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme i kontakt med henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går rett på sak jeg, så her er spørsmålet: jeg har kjent en jente siden jeg var 2 (via barnehagen) men di 3 siste årene har jeg blitt utrolig forelsket i henne, men jeg sliter med og komme i kontakt med henne. Mødrene våre har god kontakt da pga di jobber på samme jobb og di er med i foreldre styret på skolen begge 2. er det noe der jeg kan bruke for og komme i kontakt? Har også en venn (gutt) fra jeg var 2 ( via barnehagen her og) som var beste vennen min fra jeg var 2 fram til 2. Klasse på skolen, da begynte han mer med fotball, noe som jeg ikke er så intresert i, men er fortsatt gode venner og er null problem og komme i kontakt med han. Vel poenget med han er at han er i samme "gjeng" som hun jeg er forelsket i. Burde jeg prøve og komme i kontakt med henne via han? Plis kom med noe gode råd til hvordan å komme i kontakt med henne og eventuelt vise litt at jeg liker henne.

SVAR

Besvart 22.03.2015 18:10:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle