Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som er to år eldre som går på samme skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg spurte om noe forrige uke men svaret hjalp ikke noe særlig. Jeg liker en gutt som er to år eldre enn meg, går på samme skole og er sammen to ganger i uken da vi går på samme hobby. Snakker sammen ogsånt de to gangene men aldri på skolen. Jeg vil vite om han tenker noe mer om meg enn at vi bare er venner, men jeg vil ikke vise ham at jeg er interessert før jeg er sikker på han fordi at det da vil være flaut å møte ham to ganger i uka i så mange år fremover. Hva kan jeg gjøre? Og så vet jeg ikke hvordan man flørter uansett selv om jeg ikke kommer til å gjøre det tydelig...? Han er på en måte en sånn type som jeg aldri ser for meg som en som er i et forhold og kysser ei jente og sånt men vil allikevel vite. Plis hjelp. Men ikke kom med sånne vanlig greier for har prøvd alt og han har ikke sagt noe spesielt som at han liker meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg pleier å være der han er på hobbyen vår og vi har det gøy egentlig men med andre og ikke noe mer. Hjelp hjelp hjelp

SVAR

Besvart 23.03.2015 23:39:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle