Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig å få kontakt igjen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 14 år og har hatt litt kontakt med en gutt i klassen over meg, vi har snakket mye på telefonen og snakket litt med hverandre hver dag på skolen. Men jeg er litt usikker på om han er interessert nå, vi hadde ganske god kontakt et par ukers tid og han sendte bilder av magen sin og sånt men jeg vet ikke helt hvorfor. han er jo ganske populær blant jentene så jeg syntes det er litt flaut å gå bort til han i friminuttene så jeg sender heller en snap, men i det siste så har jeg sendt "hei" snapper annen hver dag og han bare åpner de men han svarer ikke, så etter et par ukers tid sluttet jeg og snakke med han, og vi tar bare samme buss 2 ganger i uka når jeg skal på trening og det er så vanskelig å få kontakt igjen. Plis gi meg noen gode råd, jeg trenger det virkelig! Hilsen en veldig forelsket, forvirret jente.

SVAR

Besvart 28.03.2015 18:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle