Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker han, men vi har gjort det slutt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii Jeg er en jente på 15 år som sliter med hverdagen min. Det er kanskje lett å si at når man er så liten, er det umulig å elske. Det er feil. Jeg har lenge holdt på med en fantastisk bra gutt, men tid er over nå. Det er kanskje en månede siden vi snakket sammen sist. Jeg er fortsatt like forelsket i han. Jeg savner han hver eneste dag og gråter nesten hver kveld av savn. Nå vet jeg at jeg vet hva ordet "elske" betyr. Hva synes dere jeg burde gjøre? Jeg trenger virkelig hjelp... Så mye savn har jeg aldri opplevd før unntagen da et nært familie medlem gikkbort. Skal jeg ta kontakt med han igjen? Skal jeg si hva jeg føler til han? Eller burde jeg bare glemme han helt? Siden vi på en måte hat gjort det "slutt".. Svar fort -hilsen jente 15

SVAR

Besvart 14.04.2015 11:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle