Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med venninna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen mnd siden fant jeg og min bestevenn at vi likte samme fyr.. Men han viser tydeligvis at han liker meg.. Men hu sier bare at det er bare noe tull at han snakker med meg og ser på meg.. Når hu sier det så blir jeg bare lei meg.. :( og hu rakker ned på meg, jeg er døds lei av det! Hu finner på ting så at jeg blir lei meg osv. Hu snakker forresten BARE OM HAN All THE TIME! jeg kan ikke huske sist gang hu snakket om noe anet! Å nå er hu putselig snill mot meg fordi jeg trekker meg.. Det gjør så vondt.. Hvordan skal jeg takle dette? Ikke nok med at jeg sa det til hu! Hu blir bare sur osv.. Jeg tror ikke hu er den jenta den gang jeg var bestevenn med.. :( hvorfor er hu sånn? Jeg har snakket med gutten men hu hører ikke på han heller.. Jeg er bare SÅ DØDS LEI! Ps: jeg skriver disse ordene med tårer.. ://

SVAR

Besvart 05.05.2015 00:14:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
account_circle