Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler mitt liv er litt ymse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg føler at livet mitt er litt ymse. har ikke så mye gleder i livet mitt egt. jeg elsker musikk og sånt,men det er en noe spesiell musikk..pga.noen dumme ting i livet mitt,og ser noe vits i det,har jeg vært suicidal,men det er det ikke så mange som vet,da. det vil jeg ikke,ikke før jeg er blitt voksen og vet hvordan ting står til ihvertfall,men om til noe annet. jeg har vært forelska i ei jente i 2år,jeg var svært deppa fordi jeg var redd for å snakke med henne,og fordi hun ikke var interresert i meg.det endte med at hun stakk av med en kompis imens jeg var forelska,som skjer hver gang....men nå er jeg nesten over ho,men nekter å snakke om ho med andre og sånn. nå har jeg funnet ei jente fra en annen skole,som er ganske kul,hun er smart,har de samme interessene som meg,problemet er at hun er utrolig flink i det meste,pop og hun har pult,det har jeg litt problemer med.og hun virker ikke interresert,det jeg lurer på er hvrd hun skal komme til å like meg.ellers er kh.død for meg.

SVAR

Besvart 08.05.2015 19:41:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle