Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk ikke lov til å gifte meg med han. Så fortalte han at han skulle gifte seg med en annen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 21år har vært sammen med en gutt i fem år. Vi ble kjent gjennom Nettet han bodde i hjemlandet og jeg her.møte han for første gang Etter 1,5 år. vi likte hverandre godt å bestemte oss for å gifte oss.foreldrene mine viste ikke noe om det fordi de ville ikke la meg ha kjæreste Men når jeg fortalte at jeg ville gifte meg med gutten var foreldrene mine helt uenige å ville aldri la meg gifte meg med han. De gjorde alt for å hindre meg fra gutten. Jeg gråt mye å hadde et helt forfærelig tid å viste ikke hvordan framtiden min skulle bli men det jeg viste var at jeg var bestemt på mitt valg Jeg og han bestemte å være sammen å aldri gi opp uansett hva som skulle skje. Men etter en tid så sluttet han å holde kontakten . En dag ringte han å sa at han skulle gifte seg med en annen. Etter det var jeg ganske deprimert å lei av livet mitt så ingen utvei. nå etter 5månder prøver han å ta kontakt jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ? Håper dere kan hjelpe

SVAR

Besvart 27.05.2015 15:45:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med, om du vil være ugift eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
attach_file

Har du blitt truet eller tvunget til å gifte deg?

Tvangsekteskap er forbudt i Norge. Hvis du ikke ønsker å gifte deg og opplever at du ikke kan nekte, er det snakk om tvangsekteskap.

 

Les mer
account_circle