Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor drømmer jeg om han?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år! I natt drømte jeg denne drømmen, om en gutt som er eldre enn meg. Vi møttes en gang på en leir(i virkeligheten). Jeg drømte flere ganger i samme drøm om at vi ble kjærester. Jeg lurer derfor på hva dette betyr? Jeg ser han noen ganger i uken, siden vi har samme hobby. Jeg er veldig sikker på at jeg ikke er forelsket i han, og jeg har i dag lest flere artikler om å drømme om en person. Men, alt jeg har tenkt på i dag, har vært han! Hvorfor? Hvorfor drømmer jeg om en gutt, som jeg møtte på en leir for en god stund siden? Og hvorfor blir vi gjentatte ganger i drømmen kjærester, og kysser? Jeg har hørt at det man drømmer, er noe man ønsker, og vil at det skal gå i oppfyllelse? Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer