Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Det er en jente i klassen eg har fått kontakt med di siste dagene. Det er bare det at selv om jeg liker henne og gjerne vil bli sammen med henne føler jeg meg ikke forelsket. Så det jeg lurer på er om hun kanskje ikke er "den rette"?  

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det er en jente i klassen eg har fått kontakt med di siste dagene. Vi har mange felles interesser. Jeg liker henne og tror hun gjør det samme. Det er bare det at selv om jeg liker henne og gjerne vil bli sammen med henne føler jeg meg ikke forelsket. Så det jeg lurer på er om hun kankje ikke er "den rette" eller om det er jeg som har noen problemer eller noe sånt. Kan dere prøve å forklare meg hva som foregår. :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer