Hopp til hovedinnholdet

Hei,jeg har noen spørsmål: Jeg snakker med tre gutter, to av de er eksene mine. Han andre begynte jeg og snakke med for noen dager siden,men promblemet er at jeg ikke vet hvem jeg liker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg har noen spørsmål: Jeg snakker med tre gutter, to av de er eksene mine(Jeg flørter meg begge to og jeg tror at begge to liker me,ihvertfall han ene) og han andre begynte jeg og snakke med for noen dager siden,men promblemet er at jeg ikke vet hvem jeg liker,klarer ikke og finne ut av det. Han jeg har tekstet med, han svarer på meldingene mine med en gang jeg skriver noe til han også liker han bildene av meg. Er han intresert i meg? Og hvor lang mellomrom kan jeg ha fra da jeg sender meldigene til han,vil ikke at han skal bli lei av meg,hvis det går annt og si det sånn og jeg vil samtidig snakke med han hele tiden. Håper at du forsto det jeg mente:)

SVAR

Besvart 07.09.2015 13:38:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle