Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt veldig godt! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, og har et spørsmål til dere. Jeg er veldig forelsket i en amerikansk gutt i klassen min. Han liker meg også, og vi har hatt et flørtete forhold i ca. Et år nå. Han har en veldig god selvtilit så han spurte meg om jeg ville bli kjæreste med han. Jeg sa nei, fordi jeg "ikke ville ha kjæreste". Men egentlig så har jeg en fryktelig angst for hva andre vil tenke, Om jeg må begynne å oppføre meg annerledes, hva foreldrene mine vil mene, og hvordan i alle dager skal jeg klare å være med han alene??? Jeg får helt angst av tanken! Er dette en slags sykdom? Jeg har alltid dyttet vekk gutter som vil være med meg. Jeg har masse venner og sånn, men jeg blir veldig sosialt ukomfortabel og har veldig dårlig selvtillit! Kan dette påvirke meg for resten av livet? Men det jeg ihvertfall vet er at jeg virkelig liker denne gutten! Setter pris på alle svar! Mvh jente 15

SVAR

Besvart 05.09.2015 20:07:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle