Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært veldig forelsket i en jente i to år nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no, jeg har vært forelsket i en jente i mer enn 2 år nå, vi går i samme klasse men vi snakker ikke så mye. jeg elsker absolutt alt ved hun. Jeg var alltid optatt av skole og har aldri trodd at jeg blir så forelska i en jente at jeg ville ofre alt, men etter jeg har møt hun har hun alltid vært i mine tanker og alt forandret seg, Jeg trodde fra starten at hun var den rette, har spurt hun to ganger over mld til å finne på noe sammen og fortalt hun at jeg liker hun men hun var ikke interessert og sa at hun har kjæreste. Jeg har ikke vært meg selv siden jeg fant ut hun har fått kjæreste å mistet motivasjonen, jeg vil ikke hun skal føle at jeg plager henne lenger og vil ikke masse mer, jeg vil starte å se hun som venn og jeg vil være en veldig god venn med hun, vi har aldri snakket ordentlig sammen, Har mye som jeg ville sagt til hun men hvordan skal jeg snakke med hun? forelskelsen vil gå over hvis æ bli venn med hu, hu har betydd utrolig mye for mæ, hvordan kan æ bli venn md hun?

SVAR

Besvart 13.09.2015 17:22:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle