Hopp til hovedinnholdet

Er han bare en veldig god venn eller liker han meg? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så, jeg tror at jeg er forelsket i bestevennen min. Han og jeg har vært skikkelig gode venner for 3-4 år nå , vi begynte å snakke mer, og bli mer kjent med hverandre i år. Han har til og med kalt meg babe. Han liker en annen, men vil glemme henne. Når vi snakka for et par dager siden, så tulla jeg med ham og sa: vi to hadde ikke greid å være sammen. Det går ikke. Så svarer han: jeg tror egentlig at det hadde funka. Han har jo også gitt meg maaaange komplimenter om utseendet mitt. Han kaller meg nydelig også. Jeg vet ikke om han kanskje liker meg eller ikke. Han har jo også sagt at han elsker å prate meg. Er han bare en skiiiiiiiiiikelig god venn, eller er det en sjanse for at han liker meg? Takk!

SVAR

Besvart 23.09.2015 22:18:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle