Hopp til hovedinnholdet

Han gjør meg sjalu

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 årene. jeg har hatt kjæreste i 10 måner snart. og jeg sliter litt for han bor i sør i landet og jeg lenger nord! så jeg ser han bare i feriene.men det er ikke spørsmålet! spørsmålet er da vi ble sammen var jeg litt usikker for han pleier å være med mange jenter i fritida og han er 2 år eldre enn meg. som jeg tror liker han mange jenter eller i vart fall syns han at mange er fine det vet jeg for han sier det rett foran meg!! jeg liker han fordi han har bra personlighet og er veldig snill mot meg men.... ikke alltid f.eks. han var hos meg ikke for lenge siden(høstferien) da han var hos meg følte jeg at han prøvde alt han kunne på å få meg til å bli sjalu!!! og det hater jeg at noen gjør. jeg ble faktisk sjalu for han sa f.eks. "Omg hun er så søt" eller flørte- snappa med en jente og han sender meg bilder mens andre jenter skysser han og tar capsen hans og alt mulig. hva kan jeg gjøre for få han til å slutte! noen ganger tenker jeg å slå opp men jeg liker han

SVAR

Besvart 30.09.2015 20:39:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle