Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men vet ikke hvordan jeg skal si det til han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en jente på 14 år. Jeg går nå i niende og har likt en gutt en god stund nå, og jeg vet at han liker meg og, eller han gjorde det i hvertfall. Alle på skolen vet tydeligvis at han liker meg, men det er bare mine nærmeste venner som vet at jeg liker han. Er ikke sånn veldig erfart på dette område. Og jeg snakker jo med han, er en veldig god venn av han. Alle sier vi passer sammen, siden vi har veldig mange felles interesser. Og familiene våres kjenner hverandre. Men det blir aldri noe mer liksom. Jeg kan jo ikke akkurat gå bort til han å si " jeg liker deg, og har hørt at du liker meg", eller bestevenninnene mine mener jeg burde gjøre noe, men jeg vil helst at han gjør noe.Vennene mine sier han har likt meg siden åttende, alle har jo spurt om jeg liker han også. Men har sagt nei, siden vil ikke at alle skal vite det. Til slutt fikk venninnene mine vite det. Tenker på han hele tiden. Vær så snill å ikke skriv at vi burde prate sammen, for det gjør vi. Og vi trener sammen.

SVAR

Besvart 22.10.2015 14:23:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle