Hopp til hovedinnholdet

Fortelle han det jeg føler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 15 år. jeg har et spørsmål som det kanskje man ikke kan gi et 100% svar på, men trenger råd. detter har kanskje ikke noe med sorg og gjøre heller, men føler jeg trenger noen å snakke med(få sagt det jeg har på hjertet.) det er en gutt i klassen som jeg liker kjempe, kjempe godt og jeg klarer ikke slutte å tenke på noe annet. jeg klarer ikke fokusere i timene fordi jeg tenker bare på ham. har aldri følt det å være forelsket så jeg vet ikke hva denne følelsen jeg har inni meg er, men jeg vet at det er en følelse jeg ikke har hatt før. hva skal jeg gjøre? skal jeg fortelle ham hva jeg føler? men jeg er redd for at han ikke føler det samme eller at det vil ødelegge det nokså gode vennskapet vi har fra før av.

SVAR

Besvart 26.10.2015 23:57:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle