Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten virker ikke interessert lenger..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vert sammen med kjæresten min i ca. 4 måneder, og det begynner allerede å dette av... Han spør meg aldri om å finne på noe eller være med meg lenger, og vis jeg spør så svarer han ikke eller så kan han ikke. Jeg håper at det ikke er noe som jeg har gjort fordi når vi var mye sammen så gjorde vi ikke noe spesielt annet en å kose og se på film fordi han ville ikke noe annet... Han vil ikke bli med meg ut på tur... I det siste så har vi egentlig oversett hverandre, jeg skjønner ingenting! Jeg har forstått at vi er totalt forskjellige, han er mer den "slakke" typen som liker å spille å sånn, i mens jeg liker å være ute.. Jeg vet ikke hva som skjer, jeg er redd for at han slår opp fordi han virker ikke interessert lenger..

SVAR

Besvart 29.10.2015 00:01:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle