Hopp til hovedinnholdet

Hei! Det går en jente i parallellkassen som jeg syntes er litt søt. To dager siden hadde vi en tur i utlandet. Der ble jeg bedre kjent med hennes vennegjeng, og hang litt med de. En kveld fikk vi veldig god kontakt, men dagen etter var det som ingenting hadde skjedd. Hva gjør jeg nå?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Det går en jente i parallellkassen som jeg syntes er litt søt. Jeg begynte på VGS 2 måneder siden. Jeg kjente henne ikke, var ikke godt kjent med folkene hun henger med heller og hadde aldri snakket med henne, så var egentlig ikke "forelsket". Men to dager siden hadde vi en tur i utlandet. Der ble jeg bedre kjent med hennes vennegjeng, og hang litt med de. En kveld gikk vi ut på marken litt utenfor der vi bodde og skulle se på stjernene. Etterhvert som alle gikk inn, så var det bare jeg og henne igjen der. Litt etter litt beveget vi oss litt nærmere hverandre, helt til vi holdt hender og lå inntil hverandre. Ble ganske forelsket i henne etter dette. Men dagen etter, så ble det ganske rart. Det virket som vi begge latet som om ingenting hadde skjedd. Jeg er redd for at hun tror jeg ikke er interessert pga det, og at hun ikke er interessert men da var bare en engangs grei. Hva gjør jeg nå to dager sener? Føler meg litt håpløs akkurat nå. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) 

Etter slike ting skjer, så kan det være vanskelig å si hvor man står i forholdet, da er det mange ganger at det er lettere å bare late som ingenting har skjedd. Dette kan jeg skjønne at er veldig frustrerende for deg. Ut i fra spørsmålet ditt kan jeg tenke meg at du lurer på om hun liker deg tilbake. Av det du fortalte at skjedde, høres det ut som om hun liker deg. Hvis du er usikker, burde du ta en titt på den ene artikkelen jeg har lagt til under. Den hjelper deg med å legge merke til tegn på at en person liker deg. Den er veldig hjelpsom. 

Jeg har også lagt til en annen artikkel som vil hjelpe deg med å gå videre fra en vanlig forelskelse, til noe mer. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse