Hopp til hovedinnholdet

Hei! Det går en jente i parallellkassen som jeg syntes er litt søt. To dager siden hadde vi en tur i utlandet. Der ble jeg bedre kjent med hennes vennegjeng, og hang litt med de. En kveld fikk vi veldig god kontakt, men dagen etter var det som ingenting hadde skjedd. Hva gjør jeg nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det går en jente i parallellkassen som jeg syntes er litt søt. Jeg begynte på VGS 2 måneder siden. Jeg kjente henne ikke, var ikke godt kjent med folkene hun henger med heller og hadde aldri snakket med henne, så var egentlig ikke "forelsket". Men to dager siden hadde vi en tur i utlandet. Der ble jeg bedre kjent med hennes vennegjeng, og hang litt med de. En kveld gikk vi ut på marken litt utenfor der vi bodde og skulle se på stjernene. Etterhvert som alle gikk inn, så var det bare jeg og henne igjen der. Litt etter litt beveget vi oss litt nærmere hverandre, helt til vi holdt hender og lå inntil hverandre. Ble ganske forelsket i henne etter dette. Men dagen etter, så ble det ganske rart. Det virket som vi begge latet som om ingenting hadde skjedd. Jeg er redd for at hun tror jeg ikke er interessert pga det, og at hun ikke er interessert men da var bare en engangs grei. Hva gjør jeg nå to dager sener? Føler meg litt håpløs akkurat nå. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Takk!

SVAR

Besvart 01.11.2015 19:11:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle