Hopp til hovedinnholdet

Klinte med en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg har et problem.. På et party så klinte meg og en gutt. Han er et år eldre og alle sier liksom at vi liker hverandre og holdt på før klinga.. og ja vi gjorde vell det. Og ja jeg likte han. Men han sa han ikke likte meg men kom å klinte med meg for det.. Og nå betyr han kjempe masse for meg! Jeg vet ikke hva jeg gjør! Jeg liker han såå godt! Og trenger han men jeg tror ikke han vi ha meg. Jeg vet ikke lenger.. Jeg møter han på skolen og vil bare løpe bort og gi han en kjempe klem. Men kan ikke det. Føler det blir feil. Han hadde bursdag i går og da kom jeg og sa gratulerer også sto vi å holdt hender.. Men da hadde jeg ikke snakket med han på 3 dager (siden festen) Og eller var ting litt kleint.. Og i dag så så jeg han i vinduet. Han sto inne og jeg sto ute.. Han sto og stirra på meg! Kjente jeg ble kjempe glad men kjempe stressa! Jeg er allerede deppa.Og klarer ikke mer sorg..Jeg trenger han.Jeg klarer ingenting uten han. Jeg vil ikke annet enn å være med han. Jeg elsker han..

SVAR

Besvart 11.11.2015 11:01:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle