Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva betyr å "hooke up"?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hva betyr "å hooke/hoke(vet ikke helt hvordan det skrives) opp" med noen? Det har blitt litt brukt i det siste på skolen. Og en kompis av meg hadde sneket seg opp bak ei veninne av med og så hadde han tatt tak i sidene og kilt henne og løp vekk, ho bli fryktelig sur og sånn fortsatte det resten av friminuttet ca tror jeg. Så igård i friminuttet så så jeg ham igjen, så begynte han å prøve å kule meg og så "løp" eg litt vekk, det var kjempe morsomt! Så plutselig gikk to fra den gamle klassen min forbi å sa <er det hooke/hoke?> så smilte ho. <nei>svarte kompisen min tydelig. Så fortsatte vi bittelitt til og så stoppa vi... Så ja,derfor lurer jeg på om hva hooke betyr.Jeg spurte ei veninne,ho sa at det var en slags"mellom flørting og bli sammen",eller at gutten prøver å få jenta til å spørre(eller motsatt)Og hvis noen snakker med noe av det motsattekjønn/gjør noe flørte lignende eller noe, så hender det at det kommer noen å sier<hooke, hooke:-)>og lager en "krok" med fingerene..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer