Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i eldre gutter... 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! var litt usikker på hvilken kategori jeg skulle putte denne i, men likevel.. Jeg blir så himla fort betatt av gutter jeg ikke kan "få". Det er ofte 7-8 år i alderforskjell, og jeg greier ikke å se meg selv sammen med en gutt på min egen alder... I tillegg er det flaut å si at man bare er 17 år, føler meg egentlig som 19-20 ish i hodet.. Jeg prøver å tenke positivt, men det er vanskelig. Spesielt slitsomt når vennene mine holder på med noen, noe som jeg aldri har gjort siden jeg bare liker gutter som er flere år eldre... Tungt å føle at jeg ikke har noen sjangs, og at det bare blir kleint hvis jeg prøver...Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.11.2015 17:08:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle