Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker ganske godt en gutt i klassen.. Jeg går 1.klasse på vgs, så har ikke kjent han så veldig lenge, men føler samtidig at vi har blitt ganske godt kjent på kort tid. Vi klemmer og sånn en del innimellom, men så kan det gå flere dager til neste gang. Vi har ofte kontakt med hendene våres, enten det er en high five hvor han liksom stryker hånda mi og prøver å holde den lengst mulig etter vi har hatt high five. Han gir meg ofte komplimenter og har også lagt merke til at han ofte ser på leppene mine når vi snakker, men vet ikke om det er fordi jeg ser på leppene hans.. haha! Det som gjør meg usikker er at han driver å spør om jeg liker en annen gutt i parallell klassen og sier at vi er passer sammen og sånt? Men han driver å kaller meg søta og sånt og chatter en del med meg, i tillegg til å snakke ofte med meg hver dag på skolen.. så jeg er ganske forvirra, liker han meg?

SVAR

Besvart 10.12.2015 11:56:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle