Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en en jente som har litt problemer med å være sjenert blant gutter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en en jente som har litt problemer med å være sjenert blant gutter. Mens, med jenter kan jeg tulle og være meg selv. Saken er at jeg liker en gutt å han har vist interresse for meg. Jeg kjenner han ikke. Men, jeg er så utrolig sjenert med gutter så jeg overså han en gang. Å, nå sier han nesten ingenting til meg lenger eller hvis han sier noe kommer han med en uhyggelig kommentar til meg. Jeg tenkte kanskje spørre vennene hans, men vil ikke at de skal få greie på det. Hva skal jeg gjøre? Hva kan jeg gjøre for å ordne opp i dette? Hvorfor oppfører han seg sånn mot meg? Hvordan kan jeg vise han at jeg har en interesse for å bli kjent med han? Hvordan gi han et nytt intrykk av meg på?

SVAR

Besvart 14.12.2015 14:56:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle