Hopp til hovedinnholdet

Jeg jobbet så hardt for å komme over ham og nå tenker jeg på ham

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg og en gutt har vært av og på i løpet av 1 år. Vi er veldig ulike, han ga meg lite oppmerksomhet når vi holdt på, han behandler meg bra noen ganger, og jeg vet jeg fortjener en som behandler meg bra. Sist gang vi avsluttet ting var for to måneder siden. I helgen møttes vi på en fest. Han og jeg falt i prat, og han prøvde å ha sex med meg og kysset meg, men jeg sa nei. Jeg sa det ikke var lurt. Jeg var ganske drita, og ville sove hos han, men han sa til vennene mine at det ville bli kleint pga. foreldre. Så jeg måtte dra til en venninne. Da jeg var der, får jeg melding fra han om at jeg må komme til han. Han skaffet meg privatsjåfør, og betalte for den også hadde vi sex hos han. Det var intimt. Koselig. Vi lo og pratet. Dagen etter dro jeg hjem, ga han et kyss på munnen. På skolen nå så ser han på meg i øyekroken, og vi smiler til hverandre og er hyggelige. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå ... jeg jobbet så hardt med å komme meg over han og nå tenker jeg på han ... hva gjør jeg nå?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er jo å trigge følelsene når man har sex igjen.  At gamle ting blir vekket opp, er ikke så rart da.  Det er nok lurt at du tar en klar bestemmelse på hva du egentlig vil videre.  Vil du prøve igjen eller vil du være ferdig med ham.  Du har valget.  Ta det og gå for det du velger.  


Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

- Jeg vet ikke om jeg vil ha sex eller ikke?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Jeg vet ikke om jeg er klar for å ha sex. Jeg har litt lyst på det og føler jeg må siden "alle andre" har det, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg er klar.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse