Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en eldre gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem.. Jeg tror jeg liker en gutt som er 2 år eldre enn meg (han er 15). Hver gang jeg går forbi han kiler det i magen. Han har sagt til vennina mi på snap at han har et chrush på meg, men han synes at 2 år er litt mye. Er det det? Jeg synes ikke det, men han sier at det er mye på våres alder. Men jeg snakker aldri med han på skolen og vi sier ikke hei engang. Men hjemme snapper vi døgnet rundt og sender hjerter og sier at vi er glad i hverandre og har et veldig godt fordhold. Men jeg vil begynne å snakke med ham, hvordan kan jeg det uten at det blir kleint? Og en ting til, han drikker, noe jeg er veldig imot, og det vet han. Men han sier at hvis jeg sier en ting til om alkohol blokker han meg... Så da kan jeg ikke si mer om det til han... Han vet at jeg ikke liker at han drikker, men han sier at det er godt og at bayliss nesten ikke har %. Hvor mange prosent er det i bayliss? Håper dere kan svere godt på disse spørsmålene. Tusen takk på fordhånd!

SVAR

Besvart 10.01.2016 21:11:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle